Thema

Communicatie over natuurinclusieve landbouw

Natuur en landbouw twee verschillende werelden? Wij helpen je de kloof overbruggen.

Gekraai van een patrijshaan, een bontgekleurde akker waar bijen van bloem tot bloem vliegen, een verleidelijk bloeiende haag. Het buitengebied van Nederland kan prachtig zijn en tegelijk gezond en eerlijk voedsel produceren. Sterker: we geloven dat natuurinclusieve landbouw werkt, voor biodiversiteit én boer.

Natuur zit in ons hart. We weten wat er speelt op het boerenerf. Én wat jouw doelgroep aanspreekt. Samen ontrafelen we jouw communicatievraag. Natuurinclusieve landbouw: waar hebben we het eigenlijk over? Wat is jouw boodschap en hoe krijgen we hem helder en effectief op de juiste plek?

Gaan we samenwerken?

Verstand van de inhoud, verstand van communicatie. Bovenal geloven we in de kracht van natuur en landbouw.

In deze projecten werkten we aan natuurinclusieve landbouw

Foto grutto: Pixabay/Psubraty

In deze projecten werkten we aan natuurinclusieve landbouw

Foto grutto: Pixabay/Psubraty

Samenwerken?

Wil jij het ‘gruttoooo gruttooo’ weer letterlijk en figuurlijk terugbrengen in de hoofden van je doelgroep? We denken graag met je mee over de beste aanpak.

Neem contact met ons op via info@delynx.nl of 0317 465 544.

Annemieke Slootweg

Dtp’er en illustrator

Beeldsterk, enthousiast, leergierig

Annemieke is vrolijk, persoonlijk en precies. Vanachter haar scherm maakt ze de wereld graag een beetje mooier. In haar werk zet ze graag de puntjes op de ‘i’. Haar ontwerpen laten zich herkennen door prachtige details: haar botanische tekeningen kun je dan ook minutenlang bestuderen.
Je herkent haar aan haar kantoorhond Mushka, met wie ze graag wandelt en die er voor zorgt dat ze haar dagelijkse portie groen en paars krijg; met de Veluwezoom als prachtige achtertuin.