Diensten

Strategie

Wat wil je nu eigenlijk écht bereiken? En bij wie? Communicatie wordt pas zinvol en effectief als je ook nadenkt over de communicatiestrategie. Dat geldt al bij een website of folder, maar zéker ook voor je hele organisatie of project. Graag helpen we je daarbij. De strategie kunnen we vervolgens ook voor je uitwerken tot een communicatieplan. Zodat je binnenkomt bij je doelgroep!

Tekst

Onze redacteuren doen niets liever dan teksten schrijven of redigeren tot een prettig leesbaar eindresultaat. We zijn thuis in het natuur-, landschaps- en klimaatjargon, maar maken dat zo nodig ook toegankelijk voor een breed publiek. Want we kijken altijd samen met jou naar wie je lezer is en wat je bij diegene wilt bereiken. Of het nu gaat om een webtekst, een artikel, een folder, een nieuwsbrief, infobord of een post op social media.

Vormgeving

Hoe iets eruit ziet, beïnvloedt of je het serieus neemt, grappig vindt of erdoor geprikkeld wordt. Dat geldt voor je logo net zo goed als voor een website, folder, magazine of boek. Onze ‘groene’ vormgevers weten dat als geen ander. Daarom helpen we je graag met een uitstraling die bij je past. Is een illustratie of infographic het beste middel om je doel te bereiken? Laten we aan de slag gaan!

Websites

Natuurlijk kunnen we binnen één dag een eenvoudige website voor je online zetten. Maar we kunnen meer, voor een sterke online aanwezigheid. Samen met jou kijken we waarom jouw doelgroep naar je website komt. Daaruit volgt een functioneel ontwerp. Vervolgens verzorgen we de vormgeving, bouw en het vullen van de site. En draaien we onze hand niet om voor het schrijven of redigeren van je webteksten, geoptimaliseerd voor zoekmachines. Zo realiseren we een resultaatgerichte en innovatieve website waarbij de doelgroep jou moeiteloos weet te vinden.

Video & animatie

Wil je informatie aanbieden op een anders-dan-anders, laagdrempelige manier? Video’s en animaties trekken op je website en op social media veel meer aandacht dan alleen tekst en afbeeldingen. Gebruik ze eens om een technisch proces uit te leggen, je nieuwe collega voor te stellen of een bijzonder natuurgebied te laten zien. Graag onderzoeken we samen de meest effectieve vorm, binnen je budget. We maken een script, schrijven zo nodig de (voice-over)tekst, en sturen de animator of filmer aan tot een mooi eindresultaat: een video die je doelgroep raakt!

Social media

Social media draait om content die aanzet tot interactie: er wordt geliket, gedeeld en gereageerd. De Lynx creëert deze content, in nauw overleg met jou. We stellen een aanpak ‘online communicatie’ op en zorgen ervoor dat jouw bedrijf of organisatie continu onder de aandacht blijft met nieuwe posts. We helpen graag met tekst en (bewegend) beeld. Via Google Analytics bekijken we welke content het beste aanslaat bij jouw doelgroep, en stellen zo de aanpak voortdurend bij: voor blijvend online succes.

(Online) evenementen

Wil je een event organiseren, op locatie of online? De Lynx helpt je graag. We kunnen het evenement van A tot Z voor je regelen, van een effectief concept tot en met de reportage. Maar we kunnen je ook ondersteunen op aparte onderdelen. Denk aan de werving, de aankleding, een spannende werkvorm of het voorzitterschap. Onze eventmanager overziet het geheel, en kan onze webbouwers, redacteurs en vormgevers inzetten voor een event met impact! Bekijk de voorbeelden.

Trainingen

Wil jij nóg beter leren communiceren? Dat leer je natuurlijk door te doen. Bij De Lynx gaan we daarom graag samen met jou praktisch aan de slag. Met workshops, trainingen of coaching: tekst (bloggen, webteksten, artikelen), social media, nieuwsbrieven of vloggen. Ons aanbod varieert van een vlogworkshop op een symposium of een LinkedIn-training bij een adviesbureau, tot onze uitgebreide cursus ‘Schrijven over groen’. Uiteraard gaan we graag in gesprek om te ontdekken wat het beste bij jullie communicatievraag past.

Detachering

Zoek je een medewerker die qua kennis en ervaring naadloos in jouw organisatie past? Die extra inzet levert als dat nodig is, zich namens jouw organisatie profileert en denkt vanuit het belang van jouw organisatie? Voor korte of langere tijd? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We streven zo veel mogelijk naar maatwerk: wat is er nodig voor het beste resultaat voor jouw organisatie? Als bureau leveren we uiteraard ook een goede back-up: sparringpartners, extra handjes en vervanging bij uitval.

Samen jouw doelen bereiken?

Wij helpen je graag om je doelgroep te bewegen. Samen bekijken we welke scherpe aanpak het beste werkt.
Neem contact met ons op via info@delynx.nl of 0317 465 544.

Annemieke Slootweg

Dtp’er en illustrator

Beeldsterk, enthousiast, leergierig

Annemieke is vrolijk, persoonlijk en precies. Vanachter haar scherm maakt ze de wereld graag een beetje mooier. In haar werk zet ze graag de puntjes op de ‘i’. Haar ontwerpen laten zich herkennen door prachtige details: haar botanische tekeningen kun je dan ook minutenlang bestuderen.
Je herkent haar aan haar kantoorhond Mushka, met wie ze graag wandelt en die er voor zorgt dat ze haar dagelijkse portie groen en paars krijg; met de Veluwezoom als prachtige achtertuin.