Diensten

Strategie

Wat wil je nu eigenlijk écht bereiken? En bij wie? Communicatie wordt pas zinvol en effectief als je ook nadenkt over de communicatiestrategie. Dat geldt al bij een website of folder, maar zéker ook voor je hele organisatie of project. Graag helpen we je daarbij. De strategie kunnen we vervolgens ook voor je uitwerken tot een communicatieplan. Zodat je binnenkomt bij je doelgroep!
Bekijk onze projecten

 

Tekst

Onze redacteuren doen niets liever dan teksten schrijven of redigeren tot een prettig leesbaar eindresultaat. We zijn thuis in het natuur-, landschaps- en klimaatjargon, maar maken dat zo nodig ook toegankelijk voor een breed publiek. Want we kijken altijd samen met jou naar wie je lezer is en wat je bij diegene wilt bereiken. Of het nu gaat om een webtekst, een artikel, een folder, een nieuwsbrief, infobord of een post op social media.
Bekijk onze projecten

Vormgeving

Hoe iets eruit ziet, beïnvloedt of je het serieus neemt, grappig vindt of erdoor geprikkeld wordt. Dat geldt voor je logo net zo goed als voor een website, folder, magazine of boek. Onze ‘groene’ vormgevers weten dat als geen ander. Daarom helpen we je graag met een uitstraling die bij je past. Is een illustratie of infographic het beste middel om je doel te bereiken? Laten we aan de slag gaan!
Bekijk onze projecten

Websites

Natuurlijk kunnen we binnen één dag een eenvoudige website voor je online zetten. Maar we kunnen meer, voor een sterke online aanwezigheid. Samen met jou kijken we waarom jouw doelgroep naar je website komt. Daaruit volgt een functioneel ontwerp. Vervolgens verzorgen we de vormgeving, bouw en het vullen van de site. En draaien we onze hand niet om voor het schrijven of redigeren van je webteksten, geoptimaliseerd voor zoekmachines. Zo realiseren we een resultaatgerichte en innovatieve website waarbij de doelgroep jou moeiteloos weet te vinden.
Bekijk onze projecten

Video & animatie

Wil je informatie aanbieden op een anders-dan-anders, laagdrempelige manier? Video’s en animaties trekken op je website en op social media veel meer aandacht dan alleen tekst en afbeeldingen. Gebruik ze eens om een technisch proces uit te leggen, je nieuwe collega voor te stellen of een bijzonder natuurgebied te laten zien. Graag onderzoeken we samen de meest effectieve vorm, binnen je budget. We maken een script, schrijven zo nodig de (voice-over)tekst, en sturen de animator of filmer aan tot een mooi eindresultaat: een video die je doelgroep raakt!
Bekijk onze projecten

Social media

Social media draait om content die aanzet tot interactie: er wordt geliket, gedeeld en gereageerd. De Lynx creëert deze content, in nauw overleg met jou. We stellen een aanpak ‘online communicatie’ op en zorgen ervoor dat jouw bedrijf of organisatie continu onder de aandacht blijft met nieuwe posts. We helpen graag met tekst en (bewegend) beeld. Via Google Analytics bekijken we welke content het beste aanslaat bij jouw doelgroep, en stellen zo de aanpak voortdurend bij: voor blijvend online succes.
Bekijk onze projecten

(Online) evenementen

Wil je een event organiseren, op locatie of online? De Lynx helpt je graag. We kunnen het evenement van A tot Z voor je regelen, van een effectief concept tot en met de reportage. Maar we kunnen je ook ondersteunen op aparte onderdelen. Denk aan de werving, de aankleding, een spannende werkvorm of het voorzitterschap. Onze eventmanager overziet het geheel, en kan onze webbouwers, redacteurs en vormgevers inzetten voor een event met impact!
Bekijk onze projecten

Trainingen

Wil jij nóg beter leren communiceren? Dat leer je natuurlijk door te doen. Bij De Lynx gaan we daarom graag samen met jou praktisch aan de slag. Met workshops, trainingen of coaching: tekst (bloggen, webteksten, artikelen), social media, nieuwsbrieven of vloggen. Ons aanbod varieert van een vlogworkshop op een symposium of een LinkedIn-training bij een adviesbureau, tot onze uitgebreide cursus ‘Schrijven over groen’. Uiteraard gaan we graag in gesprek om te ontdekken wat het beste bij jullie communicatievraag past.

Detachering

Zoek je een medewerker die qua kennis en ervaring naadloos in jouw organisatie past? Die extra inzet levert als dat nodig is, zich namens jouw organisatie profileert en denkt vanuit het belang van jouw organisatie? Voor korte of langere tijd? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We streven zo veel mogelijk naar maatwerk: wat is er nodig voor het beste resultaat voor jouw organisatie? Als bureau leveren we uiteraard ook een goede back-up: sparringpartners, extra handjes en vervanging bij uitval.
Bekijk onze projecten

Websitescan

Online communicatie gaat om het bereiken van je doelgroep met je verhaal. Dit kan op alle soorten van online communicatie zoals websites, social media en advertenties. Ook gaat het hier om vele verschillende soorten content zoals advertenties, social media posts en video’s. Maar draagt je website wel bij aan je groene missie? Vaak zien we dat organisaties kansen laten liggen om online hun doelgroep te bereiken. En dat is zonde! Want als je mooi groen werk doet, wil je ook dat mensen het te zien krijgen! Wil je ook weten welke kansen er liggen voor je website? Neem dan contact op met (online)communicatieadviseur Rianne …voor een websitescan.

Samen jouw doelen bereiken?

Wij helpen je graag om je doelgroep te bewegen. Samen bekijken we welke scherpe aanpak het beste werkt.
Neem contact met ons op via info@delynx.nl of 0317 465 544.