Over ons

Ken je de lynx? Het is een katachtig roofdier met een scherp oog en oor. Hij jaagt doelgericht en kent zijn werkterrein als zijn broekzak. Dat hadden de Veluwse bossen kunnen zijn als die niet door wegen waren doorkruist. Wij koesteren zijn eigenschappen en zetten graag onze tanden in jouw communicatievraagstuk. Wij zijn De Lynx, hét communicatiebureau voor natuur, ruimte en klimaat.

Groen hart

Ons hart klopt voor groene maatschappelijke waarden. En voor het stappen daarin maken. Als we samen wandelen in een natuurgebied, zijn we onze eigen boswachter. Iedereen heeft een natuurweetje of kent een verhaal eromheen. Gaan we kanoën, dan komen we terug met het zwerfafval uit het water en de rietkragen. En het dak van ons kantoor ligt natuurlijk al jaren vol zonnepanelen.

Samen

Ons hart klopt ook voor elkaar. We benutten elkaars kwaliteiten in projecten. We sparren om van elkaar te leren en dagen elkaar uit om verder te reiken. Waar en wanneer nodig ondersteunen we elkaar. Zo denken we ook met jou mee.

Voor jou

Zoek je extra denk- of doekracht voor een communicatiestrategie, participatieproces, campagne, website, animatie, video, infographic of publicatie? Bel of mail ons. Dan bepalen we samen een trefzeker aanvalsplan waarmee je jouw doelen behaalt: scherp en krachtig, precies waar we voor staan.