Thema

Biodiversiteit, natuurbeheer en water

Soorten hollen in aantal achteruit, klimaatverandering bonst op de deur en elk weekend is het bos overvol: er speelt een boel. Grote uitdagingen die vragen om een nieuw verhaal.

Een nieuwe koers uitzetten met partners, zorgen voor draagvlak of mensen zo enthousiast maken dat ze met je mee gaan doen? Graag helpen we jou je boodschap en kennis over de bühne te brengen. Of dat nu voor vakgenoten, bestuurders, jongeren of een breed publiek is: wij weten hoe dat lukt.

We zijn goed thuis in wat er speelt rond biodiversiteit en natuur- en waterbeheer. Dat scheelt jou uitleg geven. Beter nog: bij De Lynx werken natuurliefhebbers die zich ook in hun vrije op groene thema’s storten. De één organiseert groenactiviteiten in de eigen wijk, een ander is bezig een voedselbos op te zetten. Die toegewijdheid ga je proeven!

Gaan we samenwerken?

Een penvoerder voor een biodiversiteitsplan of gebiedsvisie? Een redacteur voor je rapport over waterbeheer? Een strateeg voor een slimme communicatiecampagne of extra handen voor communicatie in het veld? We hebben het in huis.

In deze projecten werkten we aan biodiversiteit

In deze projecten werkten we aan biodiversiteit

Samenwerken?

Ingewikkeld jargon omzetten in gewone mensentaal? Begrip, trots, of verwondering oproepen bij je doelgroep? We denken graag met je mee over de beste aanpak.

Neem contact met ons op via info@delynx.nl of 0317 465 544.