Communicatie over biodiversiteit, natuurbeheer en ecologie is complex. Sta je als medewerker van een gemeente, provincie of overheidsinstelling voor de opgave om een communicatieplan over een natuuronderwerp op te stellen?  En wil je graag dat dit plan slaagt? Of wil je als ecologisch adviesbureau of terreinbeheerder je kennis, kunde en successen beter uitdragen? Neem dan vrijblijvend contact op met Communicatiebureau de Lynx.

Biodiversiteitsherstel is een van de grootste opgaven voor de komende jaren. Om dit voor elkaar te krijgen is goede communicatie over de nut en noodzaak van herstel van biodiversiteit essentieel. Denk aan het draagvlak voor natuurbeheermaatregelen, het uitwerken van recreatiezoneringen of het uitdragen van het belang van bescherming van bepaalde soorten dieren of planten. Wij helpen jouw bedrijf, gemeente, provincie of organisatie hier graag bij!

Wat kun je van ons verwachten?

Wij begeleiden communicatieprocessen van A tot Z: van het opstellen van een strategie tot de complete uitvoering ervan. Door onze inhoudelijke kennis over natuur en biodiversiteit kunnen we gemakkelijk de vertaalslag maken van groene inhoud naar effectieve communicatie. We helpen je graag met communicatieprocessen én -middelen. We organiseren bijeenkomsten met bewoners en maken die overtuigende infographic of animatie. Zo zorgen we samen met u voor draagvlak voor natuur, natuurbeheer en biodiversiteitsherstel!

Waarom de Lynx betrekken bij communicatie over biodiversiteit, ecologie en natuurbeheer?

Als je met ons samenwerkt, dan...

... kun je direct de inhoud in
We zijn inhoudelijk gespecialiseerd in de communicatie over biodiversiteit, natuurbeheer en ecologie. Dit onderwerp kent dus geen geheimen voor ons.

... bereik je snel een gedegen resultaat
Wij hebben alles in huis: van projectleider en tekstschrijver tot vormgever. Hierdoor kunnen we snel schakelen en jou ook ontzorgen.

... werk je samen met een betrokken partner
Onze collega's zijn betrokken bij natuur en landschap. Bijvoorbeeld door kleine landschapselementen te onderhouden, het (online) laten beleven van natuur tot zelfs aankoop en beheer van natuurgebied.

Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte op.

Onze projectleiders staan je graag te woord. Bel of mail met:

Youri Jongkoen 
0317-465548
y.jongkoen@delynx.nl

Rob Janmaat
0317-465540
rj@delynx.nl

Of neem contact met ons op via onderstaand formulier:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Portfolio

Hieronder een greep uit onze projecten:

Supporter van Biodiversiteit

Samen werken om biodiversiteitsverlies om te draaien in biodiversiteitsherstel. Deze ambitie staat beschreven in het Deltaplan Biodiversiteit. Een mooie ambitie waar ook wij graag ons steentje aan bijdragen. Wij zijn daarom troste supporter van het Deltaplan Biodiversiteit.