Jubileum magazine Herenboeren Nederland

Tekst / Vormgeving

Opdrachtgever

Herenboeren Nederland
Home » Portfolio » Jubileum magazine Herenboeren Nederland

Ter ere van het 10-jarig jubileum van Herenboeren Nederland, maakten wij een feestelijk magazine. Boordevol prachtige foto’s, mooie, persoonlijke interviews met coöperatieleden, bestuursleden, boeren en andere betrokkenen. Een mooi vormgegeven bewaarexemplaar met een uniek inkijkje in de ontwikkeling van deze bijzondere burgerbeweging.

Op 31 oktober 2013 werd Stichting Herenboeren opgericht. Herenboeren tien jaar later is een sterk groeiend landelijk netwerk met inmiddels 18 Herenboerderijen, van Assen tot Weert en van Rotterdam tot Enschede. Ook zijn er ruim 35 Herenboerderijen in oprichting. Om dit jubileum te vieren hadden wij de eer om een prachtig magazine te maken.

Hobbels en helden

In het magazine vind je prachtige foto’s en mooie persoonlijke interviews met diverse coöperatieleden, bestuursleden, boeren en andere betrokkenen. Rondom het centrale thema Hobbels en Helden geeft dit magazine een uniek inkijkje in de ontwikkeling van deze bijzondere burgerbeweging. Maar niet alleen wij dragen Herenboeren een warm hart toe: in het magazine hebben we felicitaties opgenomen van onder andere directeur Food en Agri Rabobank, Alex Datema, lid van het college van bestuur van de HAS Hogeschool en Imke de Boer, verschillende beleidsmakers en zelfs Koning Willem-Alexander gaf Herenboeren een compliment!

Herenboeren ganzenbord

Middenin het magazine een prachtig, uitneembaar, Herenboeren ganzenbordspel. Al spelenderwijs ontdek je de verschillende hobbels die boeren, oprichters en/of bestuursleden zijn tegengekomen tijdens de Herenboeren-reis. Maar ook de successen en mooie momenten kom je tegen in de spel. Leuk weetje? De ganzen-pionnen zijn het allereerste logo van Herenboeren!

Je kunt het magazine ook online lezen.

Voor deze opdrachtgever maakten we ook: