WOW… in één keer van het aardgas af

In één keer over op duurzame warmte, zonder dat je er zelf iets voor hoeft uit te zoeken? Voor bewoners van de Benedenbuurt in Wageningen ligt een bijzonder aanbod klaar: zij kunnen van het aardgas af. Een warmtenet dat gevoed wordt met de warmte van een gezamenlijke warmtepomp in de eigen buurt gaat iedereen die zich aansluit van duurzame warmte voorzien. Dit aanbod is ontwikkeld door Warmtebedrijf WOW, van de lokale coöperatie WOW (Coöperatie Warmtenet Oost Wageningen).
Home » Blog » WOW… in één keer van het aardgas af

Sinds begin mei staat de website met het aanbod online… en de eerste huishoudens hebben zich al aangemeld! De Lynx werkte bij dit prachtige initiatief mee aan de communicatiestrategie. Ook maakten we de website met o.a. video’s en animaties. Verder ontwikkelden we een brochure en organiseerden we infoavonden voor bewoners.

Warmtepomp bij De Lynx?

Voor het kantoor van De Lynx overwegen we zelf ook de installatie van een warmtepomp. Helaas kunnen wij niet gebruikmaken van een collectieve oplossing. We zijn altijd een voorstander van ‘samen aan de slag met verduurzaming’, daarbij is je aansluiten bij een collectief ook nog eens een stuk goedkoper…

Meer weten en aanmelden?

Bekijk de website: www.warmtebedrijfwow.nl. Of bekijk de brochure.

klik op de afbeelding om de brochure te downloaden