Warmtefolders voor Wageningen

De overheid heeft besloten dat alle woningen in de toekomst duurzaam verwarmd worden, en niet meer met aardgas. De gemeente Wageningen wil in 2040 zijn overgestapt op duurzame warmte. Dat is een grote klus, met gevolgen voor ieders huis en wijk. Om alle woningeigenaren in Wageningen te informeren, maakten we samen met de gemeente voor elke wijk een folder die huis-aan-huis bezorgd is. Ook de Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) kregen een aparte folder in de bus.
Home » Actueel » Warmtefolders voor Wageningen

18 unieke folders

Het was een hele klus: 17 verschillende wijkfolders én een voor VvE’s. Folders met algemene informatie over de warmtetransitie en inspirerende voorbeelden van inwoners die al stappen hebben gezet om hun woning te verduurzamen. Onze tekstschrijvers Iris Roggema, Lotty Nijhuis en Marjel Neefjes waren de afgelopen maanden druk met interviewen en redigeren. Fotograaf Guy Ackermans ging heel Wageningen door voor mooie foto’s van inwoners, wijken en woningtypes. Toen de teksten en foto’s eenmaal klaar waren, maakten onze vormgevers Annemarie Wijmenga en Zsa Zsa Tuffy er een heldere folder van.

Duurzame samenwerking

Het resultaat? Een tevreden opdrachtgever, 18 informatieve folders én inwoners die aan de slag kunnen. We zetten de plezierige samenwerking met de gemeente Wageningen ook dit jaar voort. We zorgen voor inspirerende en informatieve content op de website wageningenduurzaam.nl en sociale media. Ook maken we de maandelijkse digitale nieuwsbrief om mensen te motiveren aan de slag te gaan met duurzame acties en we werken de komende maanden bovendien aan een nieuwe, toegankelijke website.

Meer weten?

Heb je ook hulp nodig bij het schrijven en/of vormgeven van je boodschap? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!