Epe 100% Waardevol zet erfgoed nóg beter op de kaart

De naam ‘Epe 100% Waardevol’ is een soort merknaam voor alles wat met cultuurhistorie te maken heeft in de gemeente Epe. Voor alles wat met natuur te maken heeft, gebruiken ze ‘Epe 100% Wild’. Die naam bestond al. Daardoor kwamen we op ‘100% Waardevol’, verwijzend naar de hoge ‘archeologische waarde’ in het gebied.
Home » Blog » Epe 100% Waardevol zet erfgoed nóg beter op de kaart

Collega Zsa Zsa Tuffy en ik bedachten vervolgens de huisstijl. We zorgden voor de vormgeving van de folder met kaart voor de wandelroute en het informatiepaneel. Dat paneel vertelt inwoners en bezoekers over het bijzondere, prehistorische rituele landschap in het buitengebied van Vaassen. Het nodigt iedereen uit om dit aan de hand van een paar gloednieuwe archeologische wandelingen te gaan beleven. Sinds begin februari vind je het paneel bij de Grote Kerk in Epe.

Het was een klus die we met veel plezier hebben uitgevoerd, samen met de gemeente Epe, Rubicon Erfgoed en Bordbusters. Hiermee is het startsein gegeven van de Eper ambitie om haar erfgoed nóg beter op de kaart te zetten!

Lees hier het hele artikel op de website van de gemeente Epe en ga daarna vooral wandelen ?

Heb jij ook een wens voor een paneel of folder, of wil je een huisstijl laten ontwikkelen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via a.wijmenga@delynx.nl.