Detachering Adviseur projectcommunicatie

Detachering / Sociale media / Strategie / Tekst / Video en animatie

Opdrachtgever

Het Flevo-landschap
Home » Portfolio » Detachering Adviseur projectcommunicatie

Een Lynx ‘in huis’. Het Flevo-landschap had flexibele ondersteuning nodig voor verschillende projecten en vond in Yvonne de communicatieprofessional die ze zocht. Van Nationaal Park Nieuw Land tot Nieuwe Natuur-ontwikkeling: Yvonne maakt de communicatiestrategie, adviseert, onderhoudt het netwerk, regelt en schrijft.

Een half jaar werd een jaar en voorlopig is Yvonne nog niet op Flevoland uitgekeken (of andersom). “Het leukste: dat we de projecten hier altijd echt met elkaar doen, van ecologen tot beheerplanning én corporate communicatie. Ik ben echt onderdeel van de organisatie.”

Voor deze opdrachtgever maakten we ook:

  • Materiaal fondsenwervingscampagne: vormgeving en teksten van o.a. direct mailing, affiche, flyer, paneel, bewegende banners en beelden voor de website

Foto: Flickr

Annemieke Slootweg

Dtp’er en illustrator

Beeldsterk, enthousiast, leergierig

Annemieke is vrolijk, persoonlijk en precies. Vanachter haar scherm maakt ze de wereld graag een beetje mooier. In haar werk zet ze graag de puntjes op de ‘i’. Haar ontwerpen laten zich herkennen door prachtige details: haar botanische tekeningen kun je dan ook minutenlang bestuderen.
Je herkent haar aan haar kantoorhond Mushka, met wie ze graag wandelt en die er voor zorgt dat ze haar dagelijkse portie groen en paars krijg; met de Veluwezoom als prachtige achtertuin.