Ambitiedocument

Strategie / Tekst

Opdrachtgever

Nationaal Park Oosterschelde
Home » Portfolio » Ambitiedocument

Het is niet ons eerste plan voor de Oosterschelde… maar dat vorige plan is inmiddels wel twintig jaar oud en hoognodig aan vervanging toe. Er zijn nieuwe vragen en het park is naar een Nationaal Park Nieuwe Stijl onderweg.

Graag gingen we opnieuw voor deze bijzondere regio aan de slag. Om extra kennis in huis te halen schakelden we landschapsarchitect Abe Veenstra in, zoals we ook deden voor Nationaal Park Hollandse Duinen.

We interviewden partners, deskundigen en bestuurders en consulteerden de omgeving. Met alle input schreven we een gedragen ambitiedocument. Daarbij keken we goed of de ideeën ook bijdragen aan de opgaves in het gebied. Met de visie kan het Nationaal Park direct aan de slag én weer tien jaar vooruit.

 

Annemieke Slootweg

Dtp’er en illustrator

Beeldsterk, enthousiast, leergierig

Annemieke is vrolijk, persoonlijk en precies. Vanachter haar scherm maakt ze de wereld graag een beetje mooier. In haar werk zet ze graag de puntjes op de ‘i’. Haar ontwerpen laten zich herkennen door prachtige details: haar botanische tekeningen kun je dan ook minutenlang bestuderen.
Je herkent haar aan haar kantoorhond Mushka, met wie ze graag wandelt en die er voor zorgt dat ze haar dagelijkse portie groen en paars krijg; met de Veluwezoom als prachtige achtertuin.