Restyling huisstijl en nieuwe website voor Van Tuin Tot Bord

Een restyling van de huisstijl en een nieuwe website met eigentijdse uitstraling. Dat was de wens van Van Tuin Tot Bord. De Lynx ging aan de slag!
Home » Actueel » Restyling huisstijl en nieuwe website voor Van Tuin Tot Bord

Samen oogsten, samen koken, samen eten

Van Tuin Tot Bord draagt bij aan inclusieve en gezonde wijken waar mensen zich verbonden voelen met elkaar. In drie Nijmeegse wijken teelt Van Tuin tot Bord samen met bewoners verse groente, kruiden en bloemen in eigen moestuinen. Met de oogst bereiden de kookteams de heerlijkste maaltijden voor de buurtrestaurants.

De wens was een restyling van de huisstijl met behoud van de kleuren groen en oranje. En een nieuwe website met eigentijdse uitstraling en een goed doordachte customer journey zodat bezoekers snel en makkelijk de informatie vinden die ze nodig hebben.

Restyling huisstijl

De huisstijl hebben we met kleine aanpassingen zoals strakkere lijnen, een steviger, wat speels lettertype en organische vormen een professionelere uitstraling gegeven waarbij gezelligheid nog wel duidelijk naar voren komt. Verbinding staat centraal bij Van Tuin tot Bord. Dit hebben we in het logo laten terugkomen in het bord met het bestek.

Nieuwe website

Op de website heeft beeldmateriaal een centralere plek gekregen waar mensen, plezier en samenwerken naar voren komt. We hebben de customer journey goed uitgedacht zodat bezoekers van buurtrestaurants sneller en makkelijker kunnen reserveren, vrijwilligers voor de moestuinen en/of kookgroepen meer geïnspireerd worden om zich aan te melden en de organisatie zelf goed gepresenteerd wordt.

Elly Jansen, oprichter en directeur Van Tuin Tot Bord, is heel blij met hun nieuwe website. Dat horen we graag!

Foto Van Tuin Tot Bord