Werkconferentie Droogte in de Achterhoek en Liemers

(Online) evenementen / Strategie / Websites

Opdrachtgever

Provincie Gelderland
Home » Portfolio » Werkconferentie Droogte in de Achterhoek en Liemers

In oktober was de werkconferentie Aanpak Droogte in de Achterhoek en Liemers, editie ‘23 op het Industriepark DRU. De Lynx werkte mee aan het inhoudelijke programma en regelde de praktische zaken. Een event van a tot z!

Hoe krijgen we mensen en organisaties in beweging? En hoe komen we los van ingesleten patronen? Die vragen stonden centraal op de werkconferentie Aanpak Droogte in de Achterhoek en Liemers, editie ‘23. Met weerman Peter Kuipers Munneke en onderzoeker Myrthe van Delden als spreker en een middagprogramma vol workshops werd het een inspirerende dag. Peter Jos de Jong vatte de dag samen in een prachtige tekening. ’s Middags kwam bovendien de Achterhoek als winnaar uit de bus bij de Eo Wijers prijsuitreiking. We maakten een live-verbinding zodat we de winnaars namens de hele zaal konden feliciteren. We werkten mee aan het inhoudelijke programma en regelden alle praktische zaken, zoals de uitnodigingen en de registratie van deelnemers via onze speciale aanmeldpagina.

Wil jij ook een bijeenkomst organiseren en kun je daarbij hulp gebruiken? Neem vrijblijvend contact op met onze eventmanager Kristel Kleinhesselink, k.kleinhesselink@delynx.nl.

Livestream met de winnaars van de Eo Wijersprijs.