Het komt er elke keer weer op neer: als je een bijzonder product of dienst wilt bieden, dan gaat het erom dat je een goed verhaal hebt. Dan blijken mensen best bereid een meerwaarde te betalen. Welk verhaal wil je overbrengen?

Deze training 'story telling' is voor iedereen die een groene dienst of product wilt verkopen. Je hebt bijvoorbeeld een boerderijwinkel, bijzondere boskunst, een speciaal type honing of een groen bungalowpark.

Dit is een training van 2 dagdelen

Dagdeel 1

Je verkent wat nou precies het verhaal is dat je graag wilt overbrengen. Uit welke elementen bestaat het? Wat wil je ermee bereiken? De ervaring leert dat dit vaak nog even puzzelen is. Je formuleert je verhaallijn(en), en komt via feedback van anderen tot een mooi resultaat.

Dagdeel 2

Je weet nu zelf welk verhaal je wilt vertellen, maar hoe breng je dat vervolgens overtuigend naar buiten? Aan wie vertel je het en op welke manier? Hoe zorg je dat mensen zich betrokken voelen bij je verhaal en het zelfs doorvertellen? In de workshop onderzoek je wat een aansprekende manier is om over je product of project te vertellen aan de pers, aan bezoekers van de markt, op de verpakking, in de social media enz.

Je kunt de bijeenkomsten ook afzonderlijk volgen.

Praktische informatie

Incompany

Individueel

Duur workshop 3 uur 3 uur
Min./Max. aantal deelnemers 4/12 4/12
Kosten 600 euro 60 euro
Locatie Op locatie, of bij ons Wageningen Ons kantoor in
Wageningen

* Inclusief gratis koffie, thee en koek.

De prijzen zijn excl. btw, excl. reistijd en reiskosten.