Sta je als gemeente voor de opgave om een communicatieplan over de transitievisie warmte op te stellen? Wil je graag dat de visie gedragen wordt door al je stakeholders? En kun je hier hulp bij gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact op met Communicatiebureau de Lynx.

In 2021 moet elke gemeente een transitievisie warmte plan hebben opgesteld, waarin staat hoe zij haar wijken binnen een bepaald tijdspad gaat verduurzamen. Deze visie beïnvloedt woningcorporaties; netbeheerders, ondernemers, burgers en uiteraard ook de gemeente zelf. Goed samenwerken met je stakeholders is dus van cruciaal belang om tot een transitievisie warmteplan te komen die door iedereen gedragen wordt. De Lynx kan je hierbij helpen!

Transitievisie warmteplan: van strategie tot uitvoering

Wat kun je van ons verwachten? Nou, wij begeleiden communicatieprocessen van A tot Z: van het opstellen van een strategie tot de complete uitvoering ervan. Op welke manier bereik je de stakeholders het beste? Wat is er nodig om draagvlak te creëren? Hoe zorg je ervoor dat burgers aardgasvrij willen wonen?

In ons advies houden we ook rekening met gedragspsychologie: met welke factoren zet je stakeholders in beweging? Hoe blijft iedereen betrokken? En hoe ga je om met weerstand? Met heldere, doordachte communicatie willen wij je helpen je transitievisie warmteplan tot een succes te maken.

De Lynx: een professional in communicatie over de transitievisie warmte

Er zijn veel communicatiebureaus. Wat maakt ons dan toch anders? Als je met ons samenwerkt, dan...

... kun je direct met ons de inhoud in
We zijn gespecialiseerd in transitievisie warmte. Dit onderwerp kent dus geen geheimen voor ons.

... ontvang je snel en gedegen resultaat
Wij hebben alle professies in huis: van projectleider, tekstschrijver tot vormgever. Hierdoor kunnen we snel schakelen en gedegen resultaat leveren.

... werk je samen met een betrokken partner
We nemen namelijk onze eigen verantwoordelijkheid als het gaat om duurzaamheid. We hebben 55 zonnepanelen op ons kantoor én zijn klimaatpartner in Wageningen.

Interesse in 'n transitie warmte plan? Vraag dan vrijblijvend een offerte op.

Onze projectleiders staan je graag te woord. Bel of mail  met:

Kristel Kleinhesselink
0317-465546
k.kleinhesselink@delynx.nl

Rob Janmaat
0317-465540
rj@delynx.nl

Of neem contact met ons op via onderstaand formulier:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hieronder een greep uit onze projecten:

Wij weten ook alles van de energietransitie. Bekijk hier onze projecten.