Communicatie over natuurinclusieve landbouw

Natuurinclusieve landbouw is een term waar op verschillende manier invulling aan is te geven. Wat betekent het voor jou, en wat wil jij bereiken? Wij helpen je bij het formuleren van je kernboodschap, het vertellen van je verhaal, het enthousiasmeren van anderen en het organiseren van je communicatie. Bel Yvonne voor meer informatie.

Een luid en helder 'gruttooo, gruttooo', gekraai van een patrijshaan, een zoemende akker waar insecten van bloem naar bloem vliegen, verleidelijke geuren uit een bloeiende haag. Het buitengebied in Nederland kan heel mooi zijn en tegelijk gezonde, eerlijke voeding produceren. Met de huidige landbouwproductie in Nederland zien we vooral stijgende lijnen in de productie en de grondprijzen, en dalende lijnen voor natuur, biodiversiteit en landschap.

We zetten onze expertise graag in voor een positieve trend voor natuur, biodiversiteit en landschap!

Neem contact op met:

Yvonne de Hilster

Natuurinclusieve landbouw: wat kun je van ons verwachten?

 

Al heel wat bedrijven en organisaties die bezig zijn met landbouw en groen hebben we de afgelopen jaren effectief en efficiënt geholpen bij hun communicatie. We ontwikkelden hun communicatiestrategie, organiseerden gebiedsprocessen, gaven hun website vorm, en verzorgden communicatiemiddelen als een animatie, infographic, nieuwsbrief en social media posts.

Zo ontwikkelden we voor Natuurrijk Limburg, de grootste agrarische natuurvereniging van Nederland, een nieuwe huisstijl, website en nieuwbrief. Naast hun jaarbericht maakten we ook een infographic die haar resultaten helder samenvat.

Het provinciale team FoodUp! Brabant ondersteunden we bijvoorbeeld met webbeheer, het grote biologische landbouwbedrijf ERF uit Flevoland met het maken van een jaarbericht en een communicatiestrategie, en in samenwerking met voedselboseigenaren werken we aan een tool om de opbrengsten en effecten van voedselbossen in beeld te brengen.

Om de natuurinclusieve landbouw naar een hoger plan te helpen brengen, organiseren we ook discussies en minisymposia.

Waarom de Lynx voor communicatie over natuurinclusieve landbouw?

 

Als je met ons samenwerkt, dan...

... kun je direct de inhoud in
Je kunt met ons snel de diepte in en meters maken. We zijn thuis in zowel de landbouwsector als de natuursector.

... bereik je snel een gedegen resultaat
Je komt een stap verder met de strategie die we samen ontwikkelen, met gevoel voor de omgeving waarin je opereert en passend bij jouw organisatie of bedrijf.

... werk je samen met een partner met alle benodigde expertise
Je houdt overzicht omdat we alle benodigde expertise in eigen huis hebben, alle facetten van het proces goed op elkaar kunnen afstemmen, en snel kunnen schakelen.

Een greep uit onze projecten:

 

Weten wat De Lynx voor jou kan betekenen?

Neem contact op met: