Lynx Logo

communicatiebureau

voor natuur en landelijk gebied

WEB

 

 

Voor het bouwen van websites zijn we van alle markten thuis: van complexe site met veel verschillende functionaliteiten tot en met ‘dagdeel-websites’. Die laatste zijn eenvoudig maar functioneel en staan, als alles goed gaat, binnen een dagdeel online.

Bij het bouwen van een complexe website komt meer kijken. U heeft misschien nog niet helemaal een concreet idee, juist heel veel wensen of ontzettend veel doelgroepen te bedienen. Wij luisteren, denken mee en adviseren. We nemen wij u stap voor stap mee in het proces vóór de bouw in de vorm van een functioneel ontwerp met wireframes: een schematische weergave van uw website. Zo zorgen we dat aan alles is gedacht en u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan tijdens de bouw. Ook kunnen wij de grafische vormgeving verzorgen.

Aanvullende diensten zijn het beheer van websites en sociale media voor projecten en organisaties. 

Meer informatie
Eva Oosterwegel
e.oosterwegel@delynx.nl
0317 465 544

brush
Meer laden (6)

Contact

Bezoekadres
Communicatiebureau de Lynx
Gebouw met de Vaas
Gerrit Zegelaarstraat 1
6709TA Wageningen
Postadres
Postbus 618
6700AP Wageningen
T 0317 46 55 44
E info@delynx.nl

 

Bij gebruik van navigatie kies adres Binnenhaven 7

MVO

Als groen bureau leveren we graag onze bijdrage aan een duurzame en groene wereld. In ons kantoor doen we dat met een dak vol zonnepanelen, isolatiemaatregelen, een groen dak en een kleine operatie steenbreek. We reizen bij voorkeur met OV.
Voor kleine groene organisaties rekenen we een verlaagd tarief.

Daarnaast sponsoren we enkele lokale evenementen.

×