Lynx Logo

communicatiebureau

voor natuur en landelijk gebied

TEKST

 

 

“Als je de feiten over een gebied vertelt, denken mensen: oké, interessant, dat weten we dan ook weer. Maar als je vertelt dat je de weidevogels kan horen kewieiet-kewieieten, dat je je kunt vergapen aan spectaculaire herfstkleuren, en dat je er zo lekker met je blote voeten door het bedauwde gras kunt lopen, dan wordt het een heel ander verhaal. Op zo’n moment begint zo’n plek te leven. Dan denkt de lezer ineens: daar valt niet alleen wat te doen, daar valt wat te beleven!”

De Lynx schrijft teksten in alle vormen en maten.  Korte Twitter- en nieuwsberichten, teksten voor  in een flyer, folder of op een informatiebord, blogs, artikelen, hoofdstukken van visies en plannen- of het hele plan. We redigeren ook teksten die u zelf aanlevert tot een heldere en passende versie voor uw doelgroep. Vakgenoten bijvoorbeeld, maar net zo goed het brede publiek.

SNL, plas-dras, habittatype, ronde zonnedauw, de PAS: het natuur- en landschapsjargon is ons bekend, dus dat schakelt snel. We hebben aan een half woord genoeg voor een goede tekst.

Meer informatie
Miranda Koffijberg
m.koffijberg@delynx.nl
0317 466 430

globe
brush
Meer laden (15)

Contact

Bezoekadres
Communicatiebureau de Lynx
Gebouw met de Vaas
Gerrit Zegelaarstraat 1
6709TA Wageningen
Postadres
Postbus 618
6700AP Wageningen
T 0317 46 55 44
E info@delynx.nl

 

Bij gebruik van navigatie kies adres Binnenhaven 7

MVO

Als groen bureau leveren we graag onze bijdrage aan een duurzame en groene wereld. In ons kantoor doen we dat met een dak vol zonnepanelen, isolatiemaatregelen, een groen dak en een kleine operatie steenbreek. We reizen bij voorkeur met OV.
Voor kleine groene organisaties rekenen we een verlaagd tarief.

Daarnaast sponsoren we enkele lokale evenementen.

×