Lynx Logo

communicatiebureau

voor natuur en landelijk gebied

ADVIES

 

 

“Ik adviseer opdrachtgevers graag zoals ik zelf het liefst advies krijg. Met een goed voorstel voor een heldere koers, maar met nog genoeg ruimte voor discussie en andere ideeën. Ik zorg dat ik, naast uiteraard mijn kennis over communiceren, ook veel kennis van de inhoud meeneem. Zo komen we in een gezamenlijk denkproces tot beste communicatiestrategie.”

Judith Harrewijn, senior-adviseur

Communicatie is een weerbarstig vak. Wat in de ene situatie werkte, hoeft elders niet succesvol te zijn. Door goed naar de vraag en de (brede) context te kijken, is het wel degelijk mogelijk een koers uit te zetten hoe u het beste kunt communiceren om uw doel te bereiken. Wij geven u graag helder advies, zowel bij grote en kleine vragen.

Als geen ander communicatiebureau kennen we daarbij de actuele ontwikkelingen in het groene werkveld. Dat combineren we met kennis van communicatiestrategie en -middelen.

Meer informatie
Judith Harrewijn
j.harrewijn@delynx.nl
0317 466 438

featherpen
globe
brush
Meer laden (7)

Contact

Bezoekadres
Communicatiebureau de Lynx
Gebouw met de Vaas
Gerrit Zegelaarstraat 1
6709TA Wageningen
Postadres
Postbus 618
6700AP Wageningen
T 0317 46 55 44
E info@delynx.nl

 

Bij gebruik van navigatie kies adres Binnenhaven 7

MVO

Als groen bureau leveren we graag onze bijdrage aan een duurzame en groene wereld. In ons kantoor doen we dat met een dak vol zonnepanelen, isolatiemaatregelen, een groen dak en een kleine operatie steenbreek. We reizen bij voorkeur met OV.
Voor kleine groene organisaties rekenen we een verlaagd tarief.

Daarnaast sponsoren we enkele lokale evenementen.

×