Aanleiding

De Terogroep is een netwerk van groene organisaties wat samen werkt aan een ecologisch waardevollere, natuurlijkere en mooiere leefomgeving. Voor de verschillende organisaties die aangesloten waren in het voorjaar van 2017 deden we al veel communicatiewerk. Vanaf het voorjaar van 2017 verzorgen we voor alle, op dat moment, aangesloten organisaties de volledige externe communicatie!

Wat heeft De Lynx verzorgd

Bij de Terogroep zijn Regelink Ecologie & Landschap, RANOX natuuraannemer, Apodemus en Teia aangesloten. Wij ontzorgen de medewerkers van deze organisaties in de externe communicatie. Zo kunnen zij zich volledig richten op hun werkveld en expertise.

Of het nu gaat om het organiseren van bijeenkomsten en mini-symposia, het schrijven van teksten voor op social media, de website of vakbladen of het steeds een stapje beter maken van de websites; we verzorgen alles voor de Terogroep!

Werken binnen een netwerk

En het leuke is, dit doen we niet alleen, maar weer binnen een netwerk van collega-organisaites. We werken onder andere samen met Conk Webdesign & Grafisch ontwerp voor de vormgeving en lay-outwerk en HetWorks voor de programmering van complexe onderdelen van websites en applicaties. Het zijn mooie samenwerkingen waar we met veel plezier in zitten.

Producten

  • Eindredactie van ecologische rapporten
  • Schrijven van artikelen voor op websites, drukwerk en vakbladen.
  • Social media beheer
  • Organisatie bijeenkomsten en (mini) symposia
  • Doorontwikkeling websites