Rentmeesters: betrouwbaar, deskundig en vindingrijk

Zoek je een oplossing voor de leefomgeving? Gaat het over het gebruik van grond? Dan moet je een rentmeester NVR hebben. Het keurmerk 'NVR' garandeert je een vindingrijke oplossing van een deskundige en betrouwbare adviseur. 

De Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR) vroeg De Lynx om een merkidentiteit te ontwikkelen en deze door te vertalen.

Wat deed De Lynx?

Wij ontwikkelden een merkidentiteit voor de NVR. Nadat we die hadden uitgewerkt, werden we betrokken bij een reeks van communicatievragen. We organiseerden inhoudelijke bijeenkomsten en alv's, bliezen LinkedIn nieuw leven in, maakten het kaartje bij het eindejaarsgeschenk, verschillende video's en een folder voor studenten, schrijven de nieuwsberichten en maken het jaarmagazine voor 2019. Uiteraard zorgen we ervoor dat de waarden deskundig, betrouwbaar en vindingrijk overal in zijn terug te vinden, zowel in tekst als in vormgeving.

Veel verzoeken, één aanspreekpunt
De NVR heeft geen eigen communicatiemedewerker en legt graag alle communicatievragen bij De Lynx neer. Via één aanspreekpunt zorgen wij ervoor dat alle wensen wordt voldaan. Af en toe werkt ons 'aanspreekpunt' een paar uur op kantoor bij de NVR, dat maakt de afstemming wel zo makkelijk.

Ook een Lynx in huis?

Heeft u ook geen eigen communicatiemedewerker in dienst, en heeft u wel regelmatig behoefte aan ondersteuning zonder elke keer met iemand anders te maken te hebben, dan zijn wij er graag voor u.

Producten