Aanleiding

Een samenwerkingsverband van acht groenaannemers en vier ecologische adviesbureaus die zich inzetten om natuur en biodiversiteit dichterbij te brengen. Samen realiseren ze prachtige projecten met natuurlijke vegetaties. Maar die projecten moeten natuurlijk wel geëtaleerd worden in de (online) wereld. Een kolfje naar onze hand!

Wat heeft de Lynx verzorgd?

Voor Heem doen we sinds het voorjaar van 2017 de web- en social mediaredactie. Wanneer de Heem-partners een project afronden, of er nieuws is wat relevant is voor de achterban van Heem dan springen wij in de pen/ het toetsenbord om er publiciteit aan te geven. Dit doen we met nieuwsitems en projectpagina’s op de website, social media, nieuwsbrieven maar ook door mee te schrijven aan factsheets en artikelen voor vakbladen.

Samen voor meer biodiversiteit

Het leuke aan het werk voor Heem is dat we projecten die de partners uitvoeren mét hen bij het publiek brengen. En dat zijn prachtige projecten die perfect binnen ons straatje passen. Denk aan de realisatie van kruidenrijke vegetaties in Kroondomein het Loo, de aanleg van de buitenruimte rondom het gebouw van het NIOO-KNAW of de aanleg van een groene grachtenzone in Groenlo.

Kortom: mooie projecten en een mooi netwerk van partners om ons in te begeven!

Producten