Aanleiding

De gemeente Wassenaar is in 2016 op een derde plaats geëindigd in de Nationale groencompetitie van Entente Florale. De Lynx heeft de gemeente op veel fronten ondersteund bij de inschrijving.

Wat heeft De Lynx geleverd?

Samen met wethouders en medewerkers van de gemeente hebben we ons gebogen over een goede ondertitel (pay-off) bij de inschrijving die ook in de komende jaren voor de profilering van de groene gemeente te profileren kan worden ingezet. Dit is “Landgoed aan zee” geworden, hier hebben we ook een beeldmerk ontwikkeld.

Daarnaast hebben we een flinke redactieslag gemaakt op de documenten voor de groencompetitie moesten worden aangeleverd: de samenvatting van het gemeentelijke beleid en de brochure voor de dag van de visitatie van de jury. Beide documenten zijn ook door ons opgemaakt.

Onze inhoudelijke kennis hebben we vervolgens ook kunnen inzetten voor de nieuwe structuurvisie van de gemeente. Rob Janmaat heeft aan enkele paragrafen meegeschreven. Deze zal na de zomer door de gemeenteraad worden vastgesteld.

Leuk werk voor een mooie gemeente waar onze inhoudelijke kennis en groene betrokkenheid goed samenkomen.

Producten

  • Advies
  • Redactie beleidssamenvatting
  • Tekst
  • Beeldmerk "Landgoed aan zee"