Het enthousiasme over natuurbeleving zou ervan afspatten, dat beloofden we het Natuurcentrum Arnhem toen die ons vroeg om het Jaarprogramma 2017-2018 een nieuwe frisse uitstraling te geven. Natuur kan je natuurlijk het beste buíten beleven, maar leerkrachten kan je er wel alvast bínnen voor interesseren. Daarom hebben we een vormgeving gekozen waar je de kippen haast kunt aanraken en de kikker bijna kan kussen... Het resultaat is een jaarprogramma dat sinds de publicatie al heel veel complimenten kreeg.

Het eerste adviesgesprek was al prettig. De Lynx vroeg goed door en maakte aan de hand van voorbeelden duidelijk wat de visie was. Hierdoor was de eerste conceptversie al meteen op hoofdlijnen goed. We zijn supertrots op het eindresultaat, en we zijn ook zeer tevreden over de samenwerking.
Monique Verstraten (directeur Natuurcentrum Arnhem)

Elk jaar brengt Natuurcentrum Arnhem het aanbod van lessen en projecten voor alle basisscholen in Arnhem en omgeving bij elkaar in een jaarprogramma. In nauw overleg met onze opdrachtgever maakten we een nieuwe indeling, herschreven we de teksten, dachten na over hoe de doelgroep snel en effectief de gewenste informatie uit het programma moest kunnen halen, en gaven ruim baan aan beeld, veel beeld, lekker groot ook. De zintuiglijke beleving bij het leren over natuur stond centraal.

Jullie jaarprogramma ziet er erg goed uit! Aantrekkelijke vormgeving, mooie foto’s, goede teksten en héél overzichtelijk. Complimenten!
Lerares van één van de aangesloten scholen

Even laten weten dat jullie jaarprogramma er super goed uitziet!
Contactpersoon gemeente

Interesse?

Is uw NME-centrum ook toe aan een nieuwe vormgeving van het jaarprogramma? Dan bespreken we dat graag met u. We hebben alvast drie varianten (pdf, 250KB) op een rij gezet. Een nieuw concept kan jaren mee. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor strategisch communicatieadvies en voor vormgeving van ander drukwerk, zoals folders of affiches. Voor interesse kunt u contact opnemen met Judith Harrewijn of Annemarie Wijmenga.

Bekijk het vernieuwde jaarprogramma van de gemeente Arnhem: