Aanleiding

Cruydt-Hoeck kweekt en verkoopt wildeplantenzaden en bloemenweidemengsels. Ze doen dat al sinds 1978. De mensen van Cruydt-Hoeck hebben een missie: eigenlijk willen ze gewoon de wereld mooier maken met bloeiende wilde bloemen, en dan precies die soorten die perfect zijn voor een bepaalde plek. Het werd in 2015 wel eens tijd voor een nieuwe, frisse website en webshop. De oude stond zo boordevol met adviezen, inspiratie en producten dat het overzicht een beetje zoek was.

Wat heeft de Lynx verzorgd?

We hebben voor Cruydt-Hoek een een frisse, moderne website ontworpen, die past bij wat Cruydt-Hoeck wil uitstralen. En die onder dat mooie, frisse jasje uiteraard ook logisch in elkaar zit en handig doorzoekbaar is. Gebruiksvriendelijk voor de bezoeker, maar ook voor de mensen die hem moeten bijhouden.

Crudyt-Hoeck had een vrij gecompliceerde website, waarin informatie en advies is verweven met een al even uitgebreide webshop. We zijn daarom gestart met een workshop, waarin uitgebreid alle wensen en ideeën aan de orde kwamen en waarin we een eerste lijn hebben uitgezet.

Vervolgens hebben we een functioneel ontwerp gemaakt. Met wireframes hebben we laten zien hoe de structuur van de website eruit ziet, welke functies op welke plek komen te staan en hoe informatie, advies en webshop met elkaar verweven zijn.

Vervolgens hebben we op basis daarvan een prachtig grafisch ontwerp gemaakt. Op basis daarvan hebben we meer producten vormgegeven in die nieuwe stijl, zoals een catalogus met prijslijst, infobladen en een digitale nieuwsbrief. Ook voor sociale media-advies, tekstjes of andere klussen weet Cruydt-Hoeck ons te vinden.

Producten