Detachering communicatie Noordzeeprogramma

Detachering / Strategie / Tekst

Opdrachtgever

ARK Natuurontwikkeling
Home » Portfolio » Detachering communicatie Noordzeeprogramma

De Noordzee: met 57 duizend vierkante kilometer – ruim zestig keer zo groot als de Veluwe – ons grootste natuurgebied. Ondertussen is die natuur onder water niet te zien. Hoe krijg je het in de harten en de hoofden van partners, de media, het publiek?

Iris hielp de Noordzee in de kranten en op tv, als persvoorlichter en communicatiestrateeg. Niet vanaf de zijlijn, maar samen met het ARK-team van projectleiders en communicatieadviseurs. Ze zorgde voor een frisse blik, bracht focus aan en bleef onvermoeibaar het verhaal van de Noordzee vertellen. Helemaal ondergedompeld, dus, voor dat ene doel: meer wilde onderwaternatuur.

klik op de afbeelding om naar de interactieve plaat te gaan

Annemieke Slootweg

Dtp’er en illustrator

Beeldsterk, enthousiast, leergierig

Annemieke is vrolijk, persoonlijk en precies. Vanachter haar scherm maakt ze de wereld graag een beetje mooier. In haar werk zet ze graag de puntjes op de ‘i’. Haar ontwerpen laten zich herkennen door prachtige details: haar botanische tekeningen kun je dan ook minutenlang bestuderen.
Je herkent haar aan haar kantoorhond Mushka, met wie ze graag wandelt en die er voor zorgt dat ze haar dagelijkse portie groen en paars krijg; met de Veluwezoom als prachtige achtertuin.