Biodiversiteitsplannen voor gemeenten

Strategie / Tekst / Vormgeving

Opdrachtgever

Gemeente Ede, Gemeente Lochem en Gemeente Oost Gelre
Home » Portfolio » Biodiversiteitsplannen voor gemeenten

Steeds meer gemeenten hebben de ambitie om wat te doen voor het behoud van biodiversiteit. Een helder biodiversiteitsplan geeft dan richting: wat willen we bereiken, hoe en met wie samen?

Wij hielpen de gemeenten Ede, Lochem en Oost Gelre om hun biodiversiteitsplannen op te stellen. Met adviezen voor een goed proces en de opbouw van het plan. En met een sterke pen om de strategie en concrete aanpak te beschrijven.

Onze vormgevers maakten van elk biodiversiteitsplan een mooi geheel. Dat helpt  om meer aandacht te krijgen voor meer biodiversiteit.

De plannen kunnen al snel hun vruchten afwerpen. Lees wat de projectleiders van de gemeente Ede en van de gemeente Oost Gelre hierover zeggen.

Wilt u meer weten over onze aanpak voor biodiversiteitsplannen en wat we voor u kunnen doen? Miranda Koffijberg vertelt u graag meer.

Klik op de afbeeldingen om de beleidsplannen van de gemeente Ede, Lochem en Oost Gelre te downloaden.

Biodiversiteitsplan voor gemeente Ede

Biodiversiteitsplan voor gemeente Lochem

Biodiversiteitsplan voor gemeente Oost Gelre

Annemieke Slootweg

Dtp’er en illustrator

Beeldsterk, enthousiast, leergierig

Annemieke is vrolijk, persoonlijk en precies. Vanachter haar scherm maakt ze de wereld graag een beetje mooier. In haar werk zet ze graag de puntjes op de ‘i’. Haar ontwerpen laten zich herkennen door prachtige details: haar botanische tekeningen kun je dan ook minutenlang bestuderen.
Je herkent haar aan haar kantoorhond Mushka, met wie ze graag wandelt en die er voor zorgt dat ze haar dagelijkse portie groen en paars krijg; met de Veluwezoom als prachtige achtertuin.