Heeft u het al in de agenda staan? 29 september, de Beheerdersdag! Hét jaarlijkse vakevenement voor iedereen die zich bezighoudt met bos- en natuurbeheer. Ook wij zijn dit jaar aanwezig: in de organisatie én met een workshop!

De Beheerdersdag is inmiddels een jaarlijks fenomeen voor iedereen in het vakgebied. Tijdens deze dag staan kennisuitwisseling en netwerken centraal. De dag wordt ieder jaar georganiseerd op een prachtige locatie in het midden van het land, dit jaar voor de tweede keer op Landgoed Mariënwaerdt in Beesd.

Meewerken in de organisatie

De Beheerdersdag wordt georganiseerd door de Unie van Bosgroepen en de Vereniging van Bos- en Natuurterreineigenaren. Vanuit haar detachering bij de Unie van Bosgroepen werkt Lotty nu mee aan het organiseren van de Beheerdersdag. Een leuke en interessante klus!

Het is overigens niet ons eerste werk voor de Beheerdersdag. Voor voorgaande edities schreven we mee aan het Beheerdersdagmagazine. Dit jaar is er geen magazine maar wel een speciale editie van het Vakblad Natuur Bos en Landschap in Beheerdersdagthema!

De Lynx op het programma

Dit jaar is de Lynx ook aanwezig met een workshop. Narda en Youri verzorgen de workshop ‘maak een fan van je online klager’, over het omgaan met online reacties en vragen. In de workshop geven we handvatten om van klagers je grootste fans te maken.

Wij kijken in ieder geval uit naar 29 september, en hopelijk zien we u daar ook!

Kijk voor meer informatie over de Beheerdersdag op www.beheerdersdag.nl.

Foto: Beheerdersdag/ Unie van Bosgroepen