Wandelen. Wie doet het nou eigenlijk niet? Wandelen is gezond, wandelen is gezellig en wandelen is een goede manier om even je hoofd leeg te maken. Daarom zijn we ook zo blij dat we met ons werk bij kunnen dragen aan allerlei soorten wandelbelevingen!

Toegegeven, onder werktijd bestaan onze wandelingen vaak uit tochtjes naar het koffieapparaat, de keuken of de printer. Maar in de projecten die we doen zetten we ons regelmatig in om mensen aan het wandelen te krijgen, of wandelen het landschap te beleven.

Wandelroutenetwerken Zuid-Holland

Voor de provincie Zuid-Holland hebben we communicatie- en promotiemiddelen gemaakt voor de wandelroutenetwerken ‘Hof van Delfland’, ‘Hoeksche waard’ en ‘Alblasserwaard – Vijfheerenlanden’. Daarbij hebben we zowel een communicatieplan opgesteld als middelen gemaakt zoals een flyer en een heuse wandelkrant. Alles om mensen aan de wandel te krijgen!

In september 2018 werkten we mee aan het organiseren van het wandelfestival ‘Heel Zuid-Holland wandelt, ter gelegenheid van de afronding van een provincie dekkend wandelroutenetwerk!

Lees meer over wat wij deden voor de wandelroutenetwerken in Zuid-Holland.

Park Lingezegen

Park Lingezegen, tussen Arnhem en Nijmegen, is een wandelgebied bij uitstek. Het Betuwse Landschap heeft veel verborgen verhalen. En die wil je tijdens een wandeling natuurlijk wel kunnen ontdekken. Wij zorgen ervoor dat met panelen, recreatiekaarten en de website de wandelaars alle mooie plekjes en routes in Park Lingezegen kunnen ontdekken. Op naar buiten!

Lees meer over wat wij doen voor Park Lingezegen.

Recreatiezoneringen

Wandelaars zijn natuurlijk niet de enige die gebruik maken van de groene buitenruimte. Ook fietsers, hardlopers, moutainbikers, nordic walkers en nog veel meer andere recreanten maken gebruik van de natuur. Dat kan soms tot grote recreatiedruk of zelfs conflicten leiden. Wij werken regelmatig aan recreatiezoneringen. Hierbij kijken we hoe de infrastructuur van wegen en paden zo ingericht kan worden dat verschillende recreantengroepen elkaar niet in de weg zitten én de natuur optimaal beschermd wordt.

Wij maken graag werk van wandelen! Benieuwd naar wat we nog meer doen voor wandelen? We helpen u graag!