De Gemeente Wageningen mag zich een jaar lang de groenste stad van Nederland noemen! Tijdens de Nationale Groendag in Den Haag kwam de Gemeente Wageningen als winnaar uit de bus in de Nationale Groencompetitie Entente Florale.

Gemeente Wageningen, van harte gefeliciteerd!

We willen via deze weg de Gemeente Wageningen van harte feliciteren met de verkiezing van Groenste stad van Nederland, dat kunnen wij alleen maar beamen!

Dubbel bijzonder

Als groen communicatiebureau is dit dubbel bijzonder voor ons. Wageningen is natuurlijk onze vestigingsplaats, veel van ons wonen er ook en allemaal hebben we een groen hart. Maar wat het ook bijzonder maakt is dat we door de gemeente Wageningen gevraagd zijn om te ondersteunen bij de Groencompetitie. We hebben onder andere het logo ontworpen voor de inschrijving van de Gemeente Wageningen, de beleidssamenvatting voor de jury geredigeerd en vorm gegeven en het fietsrouteboekje voor de jurydag gemaakt. Ook lanceerden we de website Groenwageningen.nl en hielpen we mee met de Groen Wageningen Dag. Tijdens de Groen Wageningen dag, tevens de Jurydag op 21 juni, hebben we Wageningers laten ontdekken hoe groen hun gemeente eigenlijk is.

Voor ons was het overigens niet de eerste keer dat we een gemeente ondersteunden bij de Nationale Groencompetitie. In 2016 ondersteunden we de Gemeente Wassenaar, zij behaalden toen de derde plaats in de verkiezing. Ook voor de gemeente Wassenaar verzorgden we toen de communicatiemiddelen.