Ieder jaar maken we voor Park Lingezegen de Recreatiekaart. De Recreatiekaart bevat een overzicht van activiteiten en uitjes in Park Lingezegen. Ook voor het recreatieseizoen van 2019 hebben we weer een recreatiekaart gemaakt, maar deze keer net even anders dan zijn voorgangers. De kaart heeft een flinke update gekregen en nodigt nu veel meer uit om Park Lingezegen te gaan ontdekken. 

Wat is er veranderd aan de recreatiekaart?

Vogelvluchttekening Park Lingezegen

Om de bezoeker op een nieuwe manier naar het gebied te laten kijken is er gekozen voor een vogelvluchttekening van Park Lingezegen als uitgangspunt. Anders dan bij de vorige recreatiekaarten, hebben we nu niet gekozen voor een standaard noord-zuid oriëntatie, maar juist een gestileerde weergave van links (noord) naar rechts (zuid). Zo wordt de bezoeker echt verleid om de kaart goed te bestuderen en Park Lingezegen te ontdekken.

Bijzonder vouwwijze recreatiekaart

Ook de vouwwijze van de kaart is vernieuwd. Wanneer je de nieuwe kaart uitvouwt krijg je bij iedere vouw nieuwe informatie over Park Lingezegen te zien. Zo wordt je tijdens het uitvouwen van de kaart stap voor stap meegenomen op reis door Park Lingezegen.

Met de nieuwe recreatiekaart kunnen de bezoekers er weer een jaar er heerlijk op uit om Park Lingezegen te ontdekken!