Ben je een ecoloog die op zoek is naar flexibel werk in de ecologie, natuur of landschapssector? Of ben je werkgever en kan je in het veldseizoen wel wat helpende handen gebruiken? Neem dan een kijkje op de vernieuwde site van Teia.nl!

De oude site van Teia.nl paste niet meer bij de ambities en het gevoel die het bedrijf moet uitstralen. Daarom was de tijd rijp voor een update van de website. De uitstraling mocht frisser en toegankelijker. En daarnaast waren er nog een aantal  functies die toegevoegd mochten worden aan Teia 2.0.

Samenwerken aan een mooi resultaat

De update van Teia.nl deden we niet alleen. Lynx-medewerkers Narda en Eva dachten in nauwe samenwerking met de medewerkers van Teia het plan uit voor de nieuwe website, waarna de vormgeving door Conk webdesign gedaan werd en de bouw door HetWorks. De Lynx heeft vervolgens weer de teksten voor op de website verzorgd en een nieuwsbrief in elkaar gezet. Met vereende krachten hebben we zo samen een prachtig nieuw portaal neergezet voor werk binnen de sectoren natuur, ecologie en landschap!

Dus, op zoek naar flexibel werk in een van deze sectoren? Neem dan zeker een kijkje op Teia.nl!