Stichting Probos, de club die álles weet over duurzaam bosbeheer, wilde online beter zichtbaar zijn. We kregen het verzoek van Probos om wat levendiger beschrijvingen van het team te maken. Na een middagje praten met alle medewerkers konden de verse teksten geplaatst worden op de pagina Ons team, naast de mooie nieuwe portretten op hun Nederlandse website. Vervolgens hebben we die teksten ook in het Engels vertaald.

De beschrijvingen werden goed ontvangen. Zo goed, dat we gevraagd werden om een hele Engelstalige website voor ze te maken. Niet alleen de teksten, in het Engels dus, maar ook het ontwerp en de bouw van de website. Dat kon! Samen hebben we de structuur bedacht. Vervolgens hebben we, in nauw overleg met Probos, de site vormgegeven en gebouwd. In de tussentijd schreef onze tekstschrijver (near-native speaker) de Engelstalige teksten op basis van de Nederlandse site en allerlei aanvullende informatie. Het resultaat probos.nl/en/ mag er wezen!

In 2019 zetten we de prettige samenwerking voort. Zo maken we voor Probos een presentatie en een aantal filmpjes over inlands hout in de bouw.