Voor Park Lingezegen, het nieuwe landschapspark tussen Arnhem en Nijmegen, verricht De Lynx sinds 2006 veel communicatiewerk.

Opening paneel

Begin juni werd het paneel de Water Idylle geopend door wethouder Wijnte Hol van gemeente Overbetuwe tijdens de officiële opening van de Berg Idylle en de Water Idylle in Park Lingezegen. Het Waterrijk is het nieuwste gebied in Park Lingezegen. Er is heel veel ruimte voor water en natuur. Je kunt er heerlijk wandelen en vogels kijken.

Vogels kijken

De Lynx maakte een grote lessenaar met een prachtige vogelvluchttekening van Dirk Oomen met een uitleg over wat de bezoeker in dit gebied kan doen. Ook maakten we twee A4-panelen. Eén over de vogels die je vanachter het vogelkijkscherm bij het water en het riet kunt spotten, en de tweede over de Water Idylle, een prachtig plekje voor rust en bezinning in Het Waterrijk, ontworpen door EventArchitectuur.

Informatiepanelen in Park Lingezegen

Dit voorjaar maakten we drie informatiepanelen over Het Waterrijk. Marjel Neefjes en Lotty Nijhuis schreven de tekst en Martine Janzen deed de opmaak in de Lingezegen-huisstijl. Het is altijd weer een leuke uitdaging om alle informatie die er is in goed overleg met alle betrokkenen, zoals Staatsbosbeheer en de Vogelwerkgroep Arnhem, in een aantrekkelijke en leesbare vorm te gieten. En dat is Marjel, Lotty en Martine wel toevertrouwd.

Lees hier verder over Park Lingezegen