Vorige week werd in de Hoeksche Waard het laatste wandelknooppuntennetwerk, en daarmee een provincie-dekkend wandelroutenetwerk, geopend. Wij werkten mee aan het wandelevent ‘Heel Zuid-Holland wandelt’ waarmee het volledige wandelroutenetwerk geopend werd. Ook maakten we weer een wandelkrant en een wandelkaart om 4000 kilometer wandelplezier te vieren!

Ruim 4000 kilometer wandelplezier in Zuid-Holland

Samen met de Provincie Zuid-Holland en Samenwerkingsorgaan Hoeksche Waard organiseerden we een heus wandelevent ‘Heel Zuid-Holland wandelt’ om de opening van het laatste wandelroutenetwerk te vieren. Op het wandelevent waren workshops en een informatiemarkt. De officiële opening vond plaats door op symbolische wijze het laatste puzzelstukje op zijn plek te laten vallen. Met het wandelroutenetwerk is nu een ruim 4000 kilometer wandelroutenetwerk in de provincie Zuid-Holland afgerond.

Naast het mee-organiseren aan het wandelevent hebben we ook verschillende communicatiemiddelen verzorgd. We produceerden de wandelkrant, de wandelkaart van het routenetwerk Hoeksche Waard en een boekenlegger. Allemaal producten waarmee het wandelroutenetwerk mooi ‘op de kaart’ gezet wordt.

Derde wandelroutenetwerk voor De Lynx

Overigens is het wandelroutenetwerk Hoeksche Waard niet het eerste wandelroutenetwerk waar we aan werkten. Eerder verzorgden we ook al allerlei communicatiemiddelen voor de wandelroutenetwerken Hof van Delfland en Alblasserwaard-Vijfheerenlanden. Voor ons was het wandelroutenetwerk Hoeksche Waard een mooie toevoeging aan dit portfolio.

Maar voor nu genoeg geschreven, wij zijn even wandelen!

Meer weten over wat wij deden voor de wandelroutenetwerken?

Foto’s: Provincie Zuid-Holland