Annemieke van den Berg, omgevingsmanager rivierprojecten bij Staatsbosbeheer, stond aan de lat om excursies te organiseren in de Millingerwaard. Ze vroeg De Lynx om mee te denken en te werken aan die excursies, zowel in de voorbereiding als in de uitvoering. We maakten samen met haar een planning en programma, schreven teksten voor o.a. de uitnodiging, web- en persberichten en ‘fietsten’ de excursie voor. Ook namen we een deel van het logistieke werk uit handen.

Al fietsend alle veranderingen laten zien

In de Millingerwaard is de afgelopen jaren hard gewerkt. De aanleg van kwelgeulen, een stroombaangeul en nieuwe natuur maken dit gebied nog unieker en mooier, en dragen bij aan meer waterveiligheid. Het waterveiligheidsdoel werd deze zomer behaald. Een belangrijke mijlpaal in het project, en voor Staatsbosbeheer een mooi moment om fietsexcursies te organiseren. Eén voor alle betrokkenen van de verschillende organisaties die meewerkten aan dit gebied, en een ‘publieksexcursie’ voor omwonenden, om te laten zien wat én waarom er de afgelopen jaren is veranderd in de Millingerwaard.

Ook een excursie organiseren? Wij helpen graag!

Staat u ook op het punt om een excursie te organiseren? En heeft u behoefte aan een onafhankelijke, deskundige blik op hoe u dat aanpakt? Of zoekt u een partij die de volledige organisatie van de excursie van u kan overnemen? We denken, kijken én werken graag mee.

Neem contact op met Kristel Kleinhesselink. Dan bespreken we wat bij uw wensen past.

Meer informatie over de Millingerwaard op Staatsbosbeheer.nl>