‘Als in heel Nederland de wifi niet meer werkt staan we op onze achterste benen, maar als er geen insecten meer zijn lijkt dat niemand te interesseren’

Dat klinkt als een vreemde uitspraak toch? En toch zou deze uitspraak zomaar waarheid te kunnen worden. Recent onderzoek heeft aangetoond dat 75% van de Nederlandse insecten is verdwenen. 75%, driekwart van de insecten!

Dus minder bijen die de gewassen bestuiven. Minder lieveheersbeestjes die bladluizen opeten. Minder voedsel voor de weidevogels die het Nederlandse landschap zo karakteriseren…..

Code Rood voor de Nederlandse Natuur!

Dit moet omgekeerd worden nu het nog kan! Lodewijk Hoekstra van NL Greenlabel is daarom de petitie ‘Code Rood voor de natuur’ gestart om het nieuwe kabinet op te roepen natuur en biodiversiteit een vanzelfsprekende plek in het beleid te geven.

Als groen communicatiebureau gaat dit ons aan het hart. We kennen de waarde van natuur en groen en zijn er naast ons werk ook privé veel mee bezig. Wij ondersteunen daarom de actie van Lodewijk Hoekstra en tekenen voor een rijkere natuur en tegen een verdere afname van biodiversiteit!

U tekent toch ook?

Ja, ik teken de petitie!