Lynx Logo

communicatiebureau

voor natuur en landelijk gebied

NIEUWS EN BLOG

Sorteer op: Date
  • Date
  • Title
  • Author

Afgelopen voorjaar leefden vijf wetenschappers van Wageningen Environmental Research (WEnR, voorheen Alterra) zich uit op creatieve teksten over hun werk. Ze wilden wel eens op een andere manier schrijven over hun onderzoek dan een

Dit jaar doet gemeente Wageningen mee aan de Nationale Groencompetitie: de Entente Florale. De Lynx ondersteunt gemeente Wageningen bij de Groencompetitie in middelen en organisatie.

Stenen uit Nijmegen

26 maart 2018

Met het verwijderen van 4000 tegels en het planten van 6000 struiken en bomen, gaven leerlingen van 32 basisscholen in Nijmegen op 14 maart het officiële startsein voor Operatie Steenbreek Nijmegen. Met het motto ‘stenen eruit, groen

Ben je een ecoloog die op zoek is naar flexibel werk in de ecologie, natuur of landschapssector? Of ben je werknemer en kan je in het veldseizoen wel wat helpende handen gebruiken? Neem dan een kijkje op de vernieuwde site van Teia.nl!

Onze helden van 2017!

11 januari 2018

Uiteindelijk doen we het voor de aarde. In al ons werk gaat het toch om het grote groene doel erachter: werken aan gezonde, diverse natuur. Wij zijn natuurlijk dol op onze opdrachtgevers en gek op iedereen met wie we samenwerken.

Annemieke van den Berg, omgevingsmanager rivierprojecten bij Staatsbosbeheer, stond aan de lat om excursies te organiseren in de Millingerwaard. Ze vroeg De Lynx om mee te denken en te werken aan die excursies.

Een agrarische natuurvereniging (ANV) heeft veel te communiceren: leden informeren, vrijwilligers werven, goed contact houden met opdrachtgevers én het publiek laten zien welke resultaten er geboekt worden.

Heeft u het al in de agenda staan? 29 september, de Beheerdersdag! Hét jaarlijkse vakevenement voor iedereen die zich bezighoudt met bos- en natuurbeheer. Wij zijn ook aanwezig, zowel in de organisatie als met een workshop!

De Lynx nauw betrokken bij de landelijke Netwerkdag Water Op 23 mei kwamen meer dan 100 professionals die zich bezig houden met zwerfafval in water, naar de jaarlijkse Netwerkdag Water. Het doel van de netwerkdag was om nieuwe stappen

In de pen voor ARK!

20 april 2017

ARK was op korte termijn op zoek naar een tekstschrijver om nieuwsberichten te maken voor hun website en Nature Today. Een klus die we met veel plezier uitvoeren!

Klik om meer berichten te laden >> (67)

Contact

Bezoekadres
Communicatiebureau de Lynx
Gebouw met de Vaas
Gerrit Zegelaarstraat 1
6709TA Wageningen
Postadres
Postbus 618
6700AP Wageningen
T 0317 46 55 44
E info@delynx.nl

 

Bij gebruik van navigatie kies adres Binnenhaven 7

MVO

Als groen bureau leveren we graag onze bijdrage aan een duurzame en groene wereld. In ons kantoor doen we dat met een dak vol zonnepanelen, isolatiemaatregelen, een groen dak en een kleine operatie steenbreek. We reizen bij voorkeur met OV.
Voor kleine groene organisaties rekenen we een verlaagd tarief.

Daarnaast sponsoren we enkele lokale evenementen.

×