Sta je als medewerker van een gemeente, provincie of overheidsinstelling voor de opgave om een communicatieplan rond de energietransitie op te stellen? En wil je graag dat dit plan slaagt? Neem dan  contact op met Communicatiebureau de Lynx.

De energietransitie is één van de grootste transities ooit in Nederland. In 2050 willen we als land zoveel mogelijk CO2-neutraal zijn. Hoe maken we burgers hier bewuster van? Hoe creëer je draagvlak voor de komst van zonnepanelen en windmolens? Op welke manier betrek je je stakeholders bij het energietransitie plan? De Lynx kan je hierbij helpen.

Energietransitie: wat kun je van ons verwachten?

Wij begeleiden communicatieprocessen van A tot Z: van het opstellen van een strategie tot de complete uitvoering ervan. In ons advies houden we ook rekening met gedragspsychologie: hoe stimuleer je gewenst gedrag? Wat doe je als er weerstand is? Met heldere, doordachte communicatie helpen we je om van de energietransitie een succes te maken.

Waarom De Lynx betrekken bij uw energietransitie plan?

Als je met ons samenwerkt, dan...

... kun je direct met ons de inhoud in
We hebben veel ervaring met communicatie rond de energietransitie: van klimaatneutraal wonen en werken en ‘van aardgas los komen’ tot de regionale energietransities. We weten wat er speelt en spreken de taal.

... ontvang je snel en gedegen resultaat
Wij hebben alles in huis: van projectleider, tekstschrijver tot vormgever. Hierdoor kunnen we snel schakelen en gedegen resultaat leveren.

... werk je samen met een betrokken partner
We nemen namelijk onze eigen verantwoordelijkheid als het gaat om duurzaamheid. We hebben 55 zonnepanelen op ons kantoor én zijn klimaatpartner in Wageningen.

Interesse in een communicatieplan rond de energietransitie? Vraag een offerte op.

We staan je graag te woord. Bel of mail  met:

Rob Janmaat
0317-465540
rj@delynx.nl

Of neem contact met ons op via onderstaand formulier:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hieronder een greep uit onze projecten:

Wij adviseren ook over de Transitievisie Warmte.

Bekijk hier onze projecten.