Websites

Voor het bouwen van websites zijn we van alle markten thuis: van complexe sites met veel verschillende functies tot en met ‘dagdeel-websites’. Die laatste zijn eenvoudig maar functioneel en staan binnen een dagdeel online.

We zorgen ervoor dat zoekmachines je goed kunnen vinden en bezoekers binnen een paar klikken op de juiste pagina zijn. Lees hieronder hoe we te werk gaan, of neem direct contact op met Eva.

Neem contact op met:

Eva Oosterwegel

Hoe werken wij?

 

Je wilt een nieuwe website. Misschien weet je al precies hoe hij eruit moet komen te zien. Maar misschien ligt het ook wel ingewikkelder en moet de website communiceren met andere systemen of heb je veel doelgroepen tegelijkertijd te bedienen. Wij luisteren, adviseren en nemen je stap voor stap mee in het proces.

Het ontwikkelen van een website start met een inventarisatie van je doelgroepen en de taken die zij op een website willen uitvoeren. Daaruit volgen een functioneel ontwerp en wireframes: een schematische weergave van je website. Zo zorgen we dat aan alles is gedacht en je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan tijdens de bouw. Daarna komt het grafisch ontwerp en ten slotte het bouwen en het vullen.

Uiteraard denken we aan een een goede vindbaarheid via de zoekmachines en zorgen we ervoor dat je website op alle typen schermen goed te gebruiken is.

Hiermee kunnen wij helpen:

 

  • Bepalen van de menustructuur en de pagina-indeling: zodat de bezoekers hun weg zo gemakkelijk mogelijk kunnen vinden. Of zodat ze klikken op jouw belangrijkste knop ‘Aanmelden’, ‘Ik wil meer informatie’ of ‘Bestel’.
  • Vormgeving
  • Teksten
  • Zoekmachineoptimalisatie
  • Vullen
  • Technisch onderhoud
  • Maken en plaatsen nieuwe content

Wil je meer bezoekers naar je website, dan kan dat goed via social media of een nieuwsbrief.

Een greep uit onze projecten:

Weten wat De Lynx voor jou kan betekenen?

Neem contact op met:

Voor het bouwen van websites zijn we van alle markten thuis: van complexe sites met veel verschillende functionaliteiten tot en met 'dagdeel-websites'. Die laatste zijn eenvoudig maar functioneel en staan binnen een dagdeel online!

Een nieuwe website bouwen

Overweeg je een nieuwe website? Misschien heb je je idee nog niet concreet. Of heb je juist heel veel wensen, of ontzettend veel doelgroepen te bedienen. Wij luisteren, denken mee en adviseren, en nemen je stap voor stap mee in het proces vóór de bouw.

Dat start met een inventarisatie van je doelgroepen en de taken die zij op een website willen uitvoeren. Daaruit volgen een functioneel ontwerp en wireframes: een schematische weergave van je website. Zo zorgen we dat aan alles is gedacht en je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan tijdens de bouw. Daarna komt het grafisch ontwerp en ten slotte het bouwen en het vullen.

Uiteraard denken we aan een een goede vindbaarheid via de zoekmachines en zorgen we ervoor dat je website op alle typen schermen goed te gebruiken is.

Webbeheer, social media en online magazines

Naast webbouw verzorgen we ook andere online diensten voor onze opdrachtgevers. Je kunt bij ons terecht voor:

  • beheer van websites
  • social media webcare
  • online magazines

Meer weten?
Bekijk hieronder de projecten waarvoor we een website hebben verzorgd, of neem contact op
met Eva Oosterwegel, 0317-465 544

Meer laden (1)