Tekst

“Als je de feiten over een gebied vertelt, denken mensen: oké, interessant, dat weten we dan ook weer. Maar als je vertelt dat je de weidevogels kan horen kewieiet-kewieieten, dat je je kunt vergapen aan spectaculaire herfstkleuren, en dat je er zo lekker met je blote voeten door het bedauwde gras kunt lopen, dan wordt het een heel ander verhaal. Op zo’n moment begint zo’n plek te leven. Dan denkt de lezer ineens: daar valt niet alleen wat te doen, daar valt wat te beleven!”

De Lynx schrijft teksten in alle vormen en maten.  Korte Twitter- en nieuwsberichten, teksten voor  in een flyer, folder of op een informatiebord, blogs, artikelen, hoofdstukken van visies en plannen- of het hele plan. We redigeren ook teksten die je zelf aanlevert tot een heldere en passende versie voor je doelgroep. Vakgenoten bijvoorbeeld, maar net zo goed het brede publiek.

SNL, plas-dras, habitattype, ronde zonnedauw, de PAS: het natuur- en landschapsjargon is ons bekend, dus dat schakelt snel. We hebben aan een half woord genoeg voor een goede tekst.

Meer weten?
Bekijk hieronder de projecten waarvoor we teksten hebben verzorgd, of neem contact op
met Miranda Koffijberg, 0317-466 430

Meer laden (17)